A Asociación Nacional de Fabricantes de Conservas (Anfaco-Cecopesca)
organizará unha demostración de alta cociña con conservas de peixe e marisco na
feira Madrid Fusión,
que se celebrará do 24 ao 26 de xaneiro no Pazo Municipal de Congresos de Campo
das Nacións.
O denominado "espectáculo cooking" correrá a cargo de tres xefes de cociña
galardoados con estrela Michelín: Paco Morales, Fernando Pérez Arellano e Pepe Solla,
os cales elaborarán receitas nas que as conservas de peixes e marisco terán un
protagonismo absoluto, informou unha nota da asociación con sede en Vigo.
Tamén no marco de Madrid Fusión, Anfaco presentará
o novo blog do Club de Amigos da Conserva, unha
ferramenta interactiva que servirá de punto de encontro para os amantes destes produtos do mar, e ofrecerá degustacións no seu posto expositor.
ferramenta interactiva que servirá de punto de encontro para os amantes destes produtos do mar, e ofrecerá degustacións no seu posto expositor.
As degustacións correrán A Cargo de Conservas de Cambados,
Conservas Ana
María, Conservas Daporta, Delgado Selección,Portomar, Escuris,
Conservas Ortiz, Francisco Gil
Comes e RealConservera Española, entre outras.
Outras empresas asociadas como Pescanova Alimentación,Pescaviar, Porto Muiños e Prodemar-Stolt Sea Farm tamén
estarán presentes no recinto feiral de Campo das Nacións con expositor propio.
Para unha mellor navegación por
este blog usa o navegador GOOGLE CHROME. Descarga GOOGLE CHROME premendo AQUÍ.
Ningún comentario:
Publicar un comentario