21 de xan. de 2012

ANFACO FARÁ UNHA DEMOSTRACIÓN DE ALTA COCIÑA CON CONSERVAS DE CAMBADOS NO MADRID FUSIÓN

A Asociación Nacional de Fabricantes de Conservas (Anfaco-Cecopesca) organizará unha demostración de alta cociña con conservas de peixe e marisco na feira Madrid Fusión, que se celebrará do 24 ao 26 de xaneiro no Pazo Municipal de Congresos de Campo das Nacións.
O denominado "espectáculo cooking" correrá a cargo de tres xefes de cociña galardoados con estrela Michelín: Paco Morales, Fernando Pérez Arellano e Pepe Solla, os cales elaborarán receitas nas que as conservas de peixes e marisco terán un protagonismo absoluto, informou unha nota da asociación con sede en Vigo.
Tamén no marco de Madrid Fusión, Anfaco presentará o novo blog do Club de Amigos da Conserva, unha 
ferramenta interactiva que servirá de punto de encontro para os amantes destes produtos do mar, e ofrecerá degustacións no seu posto expositor.
As degustacións correrán A Cargo de Conservas de Cambados, Conservas Ana María, Conservas Daporta, Delgado Selección,Portomar, Escuris, Conservas Ortiz, Francisco Gil Comes e RealConservera Española, entre outras.
Outras empresas asociadas como Pescanova Alimentación,Pescaviar, Porto Muiños e Prodemar-Stolt Sea Farm tamén estarán presentes no recinto feiral de Campo das Nacións con expositor propio.

                        
Para unha mellor navegación por este blog  usa o navegador GOOGLE CHROME. Descarga GOOGLE CHROME premendo AQUÍ.


Ningún comentario: