5 de feb. de 2012

"RÍAS BAIXAS. TERRITORIO GASTRONÓMICO", MELLOR LIBRO DE GASTRONOMÍA LOCAL

DUOS CAMBADESES PROTAGONISTAS DO MESMO.
O libro "Rías Baixas. Territorio gastronómico" foi galardoado co premio 'Gourmand, Best in The World', ao mellor libro de gastronomía local do mundo. A obra xa fora premiada na fase anterior do concurso, que o recoñecía como o mellor de España. "Este galardón, considerado como os Óscar da literatura gastronómica, supón un novo 


recoñecemento para as Rías Baixas e contribuirá, sen dúbida, a difundir a provincia de Pontevedra como destino turístico", se indica na nota.
A publicación achega ao mellor da cociña pontevedresa por medio de entrevistas e receitas dos cociñeiros do denominado "Grupo Nove".
Alberto González (Silabario), Rafa Centeno (Maruja Limón), Iñaki Bretal e Roberto Figueira (Eirado  Leña), Pablo Romero (Allo e Aceite), Pepe Solla (Casa Solla), Pepe Cannas (Pepe Vieira), Yayo Daporta (Yayo Daporta), Antonio Botana (Pandemonium) e Javier Olleros (Culler de Pau), falan das súas experiencias, da súa forma de ver a cociña e dos produtos gastronómicos galegos nas páxinas da publicación.

      
                        
Para unha mellor navegación por este blog  usa o navegador GOOGLE CHROME. Descarga GOOGLE CHROME premendo AQUÍ.

Ningún comentario: