8 de dec. de 2013

REINAUGURASE O RESTAURANTE CAMBADOS EN SEVILLA

CUMPRE CORENTA ANOS DANDO DE XANTAR OS PRODUTOS GALEGOS E VIÑO ALBARIÑO 
No ano 1973 inaugurábase Cambados, un clásico da oferta gastronómica en Sevilla con
acento galego e moitos incondicionais entre os amantes da boa cociña. pasaron catro décadas desde que o pai de Javier Padín, hoxe á fronte do negocio familiar (procedentes ao parecer de Castrelo-Cambados), comezase a escribir a historia dun local que fai só uns días reabría as súas portas tras un profundo proceso de restauración tanto nas súas instalacións como na súa carta. 
Cambados Restaurante e Tapas mantén a filosofía que fixo súa ao longo destes 40 anos pero reabre agora cunha oferta máis ampla e acorde cos tempos que corren. O polbo, o produto estrela da casa -non hai que saír de alí sen probalo á galega, á brasa ou frito-, é un dos motivos que o fixeron famoso en Sevilla pero o local tamén é moi coñecido pola elaboración da súa marisco e peixe. Todos estes produtos están presentes na nova carta de tapas que Cambados estreaba a semana pasada nun acto de
inauguración no que estiveron presentes veciños do barrio de Heliópolis, onde é un clásico, e clientes de toda a vida. Entre tápalas -a carta cambiará cada 15 días aínda que se manterán as tres que máis éxito colleiten entre os clientes- hai suxestións moi variadas como milfollas de salmón en dúas texturas e gratinadas ou láminas de atún confitado con allo branco e aceite de oliva. O prezo de tápalas son uns 3 euros e para acompañalas Cambados copea todos os viños do seu bodega con prezos desde 2 euros. 
Pero non só a carta transformouse en Cambados, que sumou ao seu comedor unha zona de mesas altas na que gozar dun xantar ou unha cea así como unha barra exterior para as tardes, a outra gran aposta deste renovado local. Unha ampla oferta en coctelería a prezos alcanzables e o encanto da súa terraza privada completan a oferta desta nova etapa dun local ligado xa á historia da cidade.
O Resturante está ubicado na Rúa uruguay preto de Benito Villamarin (campo do Betis). 

Ningún comentario: